Home
Facebook Twitter

TERUGBLIK INFORMATIEAVOND:

TERUGBLIK INFORMATIEAVOND: Biddinghuizen - 17 maart 2017.  Adviesplan Herinrichting 'De Beuk'
Woensdagavond 15 maart j.l. zijn wij als gemeente, samen met de parochianen, bij elkaar geweest. De opkomst was ondanks de verkiezingsavond goed. Samen hebben wij geluisterd en gekeken naar de presentatie van het door de bouwcommissie opgestelde adviesplan 'Herinrichting De Beuk'.


Eerst was er een korte terugblik van Claudia Boelens, voorzitter CvK, over het ontstaan van de plannen voor het MFG2 tot heden. Vervolgens heeft Adri Nitrauw, namens de bouwcommissie, het adviesplan gepresenteerd. Claudia gaf tenslotte uitleg over de voorlopige begroting. Daarnaast gaf zij een uiteenzetting over onderdelen waarbij straks vrijwilligers voor kunnen worden ingezet.
Het was veel informatie waarin uitvoerig het proces en de inhoud is besproken van het uitgebreide adviesplan. Indien u het adviesplan nog niet heeft gelezen, verwijzen we u graag door naar onze website. 
Na de pauze was een ieder in de gelegenheid om zijn of haar gevoelens en gedachten te delen. Hier is ruim de tijd voor genomen. Enkele gemeenteleden hadden vooraf al vragen ingezonden  en deze werden grotendeels beantwoord.
Als afsluiting werd de bouwcommissie door de voorzitter, namens de gehele gemeente, bedankt voor het vele werk wat zij door intensief samenwerken, in een korte periode hebben gedaan.
Ondanks de soms emotionele reacties kijken wij als kerkenraad, in ieder geval terug op een vruchtbare en positieve avond. Samen verder bouwen aan het voortbestaan van onze kerk voor de toekomst, is een ingewikkeld proces. Daar zijn wij ons ook heel goed van bewust. Als kerkenraad zullen we in ieder geval de komende periode o.a. gaan nadenken, hoe wij als gemeente in de toekomst onze Erediensten willen gaan invullen. Daarnaast zullen wij u op de hoogte blijven houden over de gesprekken, die we vanaf deze week ingaan met Stichting MFG2.
Alle vragen en de daarbij behorende antwoorden worden momenteel uitgewerkt en uiteraard laten wij u weten wanneer deze beschikbaar zijn.
Tenslotte vraag ik u en jou, als u/jij met vragen of gevoelens zit over onze 'nieuwe' kerk, deel het met ons. Dit kan via de mail, scribaat@pgbiddinghuizen.nl  of bij Claudia Boelens, voorzitter CvK of bij de preses.
Want samenwerken is delen, alleen dan kunnen we vermenigvuldigen. Wij hopen op uw steun en gebed!
 
Met vriendelijke groet,
Erik Broekhuis, Preses

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat