Home
Facebook Twitter

Aankondiging voortgezette visitatie

Aankondiging voortgezette visitatie Biddinghuizen - 14 januari 2018.  De kerkenraad heeft bericht ontvangen dat op 29 januari a.s. onze gemeente bezocht wordt door dhr. B. Bril en dhr. W. Travaille. Deze voortgezette visitatie is naar aanleiding van een verzoek van 7 initiatiefnemers, en ondersteund door een handtekeningenlijst van gemeenteleden, tot een extra visitatie aan onze gemeente.

Als belangrijkste redenen voor de extra visitatie werden genoemd: Noodzaak-Procedure, Financiën en Communicatie.
Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van wat er leeft in de gemeente, stellen de visitatoren het op prijs ook u als gemeentelid de mogelijkheid te bieden om met de visitatoren te spreken.
Dit kan op maandag 29 januari van 18:00 uur tot 19:00 uur tijdens het inloopspreekuur voor gemeenteleden in een ruimte in kerkcentrum de Voorhof. Weet u van harte uitgenodigd en aanmelden vooraf is niet nodig!   
De visitatoren zullen van 19:00 uur tot 20:00 uur een gesprek hebben met de 7 initiatiefnemers van de extra visitatie. Vanaf 20:00 uur zullen de visitatoren in gesprek gaan met de kerkenraad. Voor eventuele reacties vooraf kunt u mailen naar: w.travaille@home.nl
 
Met vriendelijke groet,
Erik Broekhuis, preses

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat