Home
Facebook Twitter

Opbrengst zendingsbusjes.

Biddinghuizen - 12 juli 2013.  Het totale bedrag wat via de zendingsbusjes is opgehaald voor Stichting Aid India, is bekend.
Jan van Woerden wil graag van de gelegenheid gebruik maken om u allen te bedanken.
Hij vertelt het volgende:


Het totale bedrag wat in deze maanden voor AID India is opgehaald is: €661,63.
Een geweldig bedrag! Namens Stichting Aid India wil ik iedereen van harte bedanken.
We willen het bedrag besteden aan een speciaal project binnen Aid India. En wel: Engelse schoolboeken en Engelse leesboeken. Op de meeste gewone scholen is het Engels erg slecht.
Wij proberen het beter te doen. Om mogelijkheden in de toekomst te hebben, moeten de jongeren goed overweg kunnen met de Engelse taal. Daarom is het uiterst belangrijk dat ze goed Engels leren en daarvoor hebben ze goede boeken nodig. Dankzij uw bijdragen kunnen wij hen helpen!

Daarnaast heeft de school een kleine bibliotheek. Deze willen we graag uitbreiden.
Nogmaals van harte bedankt voor u gaven van de laatste maanden voor Stichting Aid India.

 
Ook wij danken u hartelijk voor uw gulle gaven!
 
Nieuw project.
In de maand juli vindt u geen zendingsbusjes in de kerk; ze worden opgeknapt. Uw bijdrage blijft uiteraard van harte welkom op onze rekening 34 81 10 812 t.n.v. PG Biddinghuizen, o.v.v. ZWO/Zending. De bijdragen die we deze maand van u ontvangen, zullen we overmaken aan het door ons uitgekozen project: ‘Gezondheidseducatie in plattelandsdorpen’, van KerkinActie/SHARE.
 
Vanaf 1 augustus hangen de busjes er weer en dan willen we graag met een nieuw project starten. Weet u een goed doel voor de zendingsbusjes? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op!
Wij zoeken een doel dat gerelateerd is aan ons dorp, d.w.z. een project waarmee iemand uit ons dorp op een of andere manier een band heeft. Twijfelt u? Bel of mail ons dan, dan kijken we samen of het geschikt is.
U kunt bellen met: mw. Cock Tijsseling, tel.nr: 332261; de heer Ad Hoogstrate, tel.nr: 331838 of mailen naar: zwo@pgbiddinghuizen.nl
 
Wij horen graag van u!
 
Werkgroep ZWO

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat