Home
Facebook Twitter

Pastoraal werker Jolanda Aantjes heeft nieuwe baan

Biddinghuizen - 10 april 2016.  Zondagmorgen 10 april is in de dienst bij de Protestantse Gemeente Biddinghuizen verteld dat pastoraal werker Jolanda Aantjes met ingang van 1 juni een nieuwe baan heeft. Zij zal gaan werken als kerkelijk werker in de Protestantse Gemeente te Hall en Voorstonden.

Voorzitter van de kerkenraad Erik Broekhuis heeft het als volgt verwoord: "Wij zijn blij met haar, nu ze aan een volgende stap in haar leven kan en mag beginnen. Met ingang van 1 juni a.s. zal Jolanda gaan werken als kerkelijk werker in de Protestantse Gemeente te Hall en Voorstonden".

"Dit houdt in dat zij vanaf 1 juni niet meer werkzaam zal zijn voor onze gemeente. Zoals Jolanda mij vertelde afgelopen week: 'Het is mooi en toch wel vreemd nu dit definitief is. Want ik ga niet weg uit onvrede. Biddinghuizen is gewoon een mooie gemeente waarin ik veel ruimte heb gehad om mezelf te ontwikkelen.
Waar ik vertrouwen van velen heb ondervonden in begeleidingsprocessen in intieme en soms heftige tijden in mensenlevens. En daarbij altijd juist benaderd ben door CvK en kerkenraad.'
Voor uw informatie, haar vertrek als pastoraal werker van onze gemeente staat geheel los van de komst van onze nieuwe predikant."

Organist
Erik Broekhuis benoemde tevens dat het ook betekent dat organist Hans Aantjes na de verhuizing niet meer werkzaam zal zijn in en voor de Protestantse Gemeente. Ook Hans werd naar voren gevraagd waarna Erik Broekhuis hen beiden als eerste de hand drukte en feliciteerde met de nieuwe baan van Jolanda.

Afscheid
Over het afscheid van Jolanda Aantjes vertelde Erik: "Er zal in de maand mei een moment zijn waarop we afscheid van Jolanda zullen nemen. Hierover wordt u binnenkort geïnformeerd.
Wij wensen Jolanda en haar gezin Gods zegen en kracht toe in haar nieuwe gemeente."

Protestantse Gemeente Biddinghuizen


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat