Home
Facebook Twitter

Van de Bunt wordt predikant bij Protestantse Gemeente

Van de Bunt wordt predikant bij Protestantse Gemeente Biddinghuizen - 19 april 2016.  Met 'grote vreugde en dankbaarheid' laten moderamen en kerkenraad van de Protestantse Gemeente Biddinghuizen weten dat dominee Margriet van de Bunt het beroep heeft aangenomen en de nieuwe predikant van Biddinghuizen wordt.

"Namens de kerkenraad wil ik u dan ook graag met trots het volgende mooie nieuws vertellen", vertelde voorzitter van de kerkenraad Erik Broekhuis op zondagmorgen 10 april aan de gemeente. Hij meldde dat er geen bezwaren zijn ingediend tegen de gevolgde procedure en dat het beroepen van dominee Margriet van de Bunt uit Valkenswaard zal doorgaan.

Applaus
De mededeling over het uit gaan brengen van het beroep werd in de dienst met applaus beantwoord.

Beroepingsbrief
Maandag 11 april is de beroepingsbrief persoonlijk gebracht door een afvaardiging van het moderamen. Zij werden gastvrij ontvangen en dominee Margriet van de Bunt heeft de beroepingsbrief in ontvangst genomen.

Aangenomen
"Met grote vreugde en dankbaarheid laten moderamen en kerkenraad van de Protestantse Gemeente Biddinghuizen aan u weten dat dominee Margriet van de Bunt het beroep heeft aangenomen." Dit betekent dat er een einde komt aan de vacante periode en dat er een nieuwe dominee in Biddinghuizen komt.

Intrede en start werkzaamheden
"Wanneer de intrede plaats zal vinden is nog niet bekend," vertelt voorzitter Erik Broekhuis. "Hier gaan we samen met dominee Van de Bunt naar kijken."Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat