Home
Facebook Twitter

Superhelden Kinderfeest 24 oktober.

Superhelden Kinderfeest 24 oktober. Biddinghuizen - 22 oktober 2018.  Hallo allemaal!!
Ik zal me even voorstellen: ik ben gigantische Gerard, een echte superheld! Ik ben sterk, groot en heel heldhaftig. Ik train elke dag met mijn gewichtjes om extra sterk te kunnen worden. Nu extra, want ik wil natuurlijk wel de grootste spierballen hebben van jullie allemaal als ik langskom!


Woensdag 24 oktober wordt er in jullie kerk het superhelden kinderfeest georganiseerd en ik mag langskomen!!! Zo’n zin in! En..oh ja, mijn vriend briljante Bart komt ook..hij noemt zich ook een held, maar ik weet het niet hoor! 
Vind jij jezelf eigenlijk een held? Of ken je een held? Dan hebben we jou zeker nodig!! We gaan deze ochtend samen speuren en aanwijzingen volgen en natuurlijk echte heldendaden verrichten! Ben je tussen de 4 en de 12 jaar en heb je zin in een gezellig feestje in de herfstvakantie? Kom dan naar dit gave feest en dan gaan we er een toffe ochtend van maken die je nooit meer zal vergeten! Inloop is vanaf 9.15 uur en het duurt tot 13.00 uur! Voor lunch wordt gezorgd en de entree is gratis! En niet te vergeten mag je je natuurlijk als echte held verkleden!

Tot dan!

De Gigagroeten van Gigantische Gerard!

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat