Home
Facebook Twitter

Eerste Joy4Kids van 2017 met band en toneelstuk

Eerste Joy4Kids van 2017 met band en toneelstuk Biddinghuizen - 24 januari 2017.  Ierdere laatste zaterdag van de maand wordt in De Voorhof Joy4Kids gehouden. Dit zijn bijeenkomsten voor basisschoolkinderen uit Biddinghuizen. De laatste editie van 2016 met Case Schrage over wilde dieren was succesvol; de eerste avond van 2017 heeft als thema 'Dat had ik niet verwacht!'.

Case Schrage wist veel te vertellen over hoe hij wilde dieren wist te temmen. Er werden filmpjes getoond over orca's en tijgers. "Alle kinderen luisterden aandachtig naar Case, voor ons begeleiders bijzonder om te zien hoe hij de kinderen zo kon boeien", vertelt Annemarie Vlaanderen.

In het nieuwe jaar staan weer een aantal Joy4Kids avonden gepland en de eerste is op 28 januari. Vlaanderen: "Het wordt weer een Joy4Kids avond zoals jullie van ons gewend zijn. Zingen met de band, een toneelstuk en we gaan iets maken". Het thema deze avond is 'Dat had ik niet verwacht!'. "Soms loopt iets net anders als je van te voren had gehoopt, wat doe je dan?", besluit Vlaanderen.

De avond start om 18.30 uur in kerk- en zalencentrum De Voorhof.Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat