Home
Facebook Twitter

Nachtwake 2017 Groots en verstild

Biddinghuizen - 27 maart 2017.  In de Nacht van Witte Donderdag 13 april op Goede Vrijdag 14 april, is er in kerk- en zalencentrum De Voorhof een Nachtwake. Geïnteresseerden kunnen dan de stilte opzoeken. Christenen staan tijdens de wake stil bij het overlijden van Christus.

Voorafgaand aan de wake is er op groot scherm in zaal 'De Pinkenstal' (achterin het kerkgebouw) de mogelijkheid om de uitzending van The Passion te bekijken. Vanaf 20.15 uur draait het programma, dat dit jaar in Leeuwarden wordt opgevoerd. Ook tijdens de Passion kan overigens al gewaakt worden in zaal De Beuk.

De officiële opening van de Nachtwake is aansluitend aan The Passion en het naparaten met koffie/thee. Na een aantal korte mededelingen wordt de hele Voorhof in stilte gehuld. Bij het ochtendgloren lopen deelnemeers samen het Licht tegemoet. "Als ons waken voor iemand op deze wereld een lichtstraaltje van hoop mag betekenen, dan is ons waken niet voor niets geweest..", schrijft de organisatie in een persbericht.

De deuren van de Beuk zijn de hele nacht open. U kunt op ieder moment binnenkomen en weggaan. Kijk voor meer informatie op: http://www.pgbiddinghuizen.nl of https://facebook.com/nachtwakebiddinghuizenRedactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat