Home
Facebook Twitter

Voorhof veranderd in Veilinghuis/Restaurant

Voorhof veranderd in Veilinghuis/Restaurant Biddinghuizen - 27 februari 2019.  Op zaterdag 2 maart wordt in de Voorhof in Biddinghuizen een dienstenveiling met sponsordiner georganiseerd.
In 2019 zal er een grondige renovatie en nieuwbouw plaats gaan vinden van de Voorhof in Biddinghuizen. De Nieuwe Voorhof, zal gerenoveerd gaan worden en de plaats worden waar de Protestante Gemeente Biddinghuizen haar vieringen zal hebben.


Het multifunctionele karakter wat het kerkcentrum op dit moment heeft, wenst de Protestante Gemeente Biddinghuizen graag in de toekomst voort te zetten. De kerkzaal zal daarom ook geschikt worden gemaakt voor diverse activiteiten van onder andere koren en diverse verenigingen uit Biddinghuizen.  De rest van de huidige Voorhof wordt verkocht en gesloopt en daar komt een multifunctioneel gebouw met een grote sportzaal die wordt beheerd door de stichting MFG2.
Om de renovatie mede mogelijk te maken, wordt een dienstenveiling georganiseerd met voorafgaand een sponsordiner. Opbrengsten van dit sponsordiner en de dienstenveiling zullen gebruikt gaan worden voor de inrichting van de gerenoveerde kerkzaal De Nieuwe Voorhof, waar veel dorpsgenoten gebruik van zullen gaan maken. Het sponsordiner vindt plaats op zaterdag 2 maart vanaf 17 uur en bestaat uit een driegangendiner inclusief 2 consumpties, mede mogelijk gemaakt door Chinees restaurant Jade City en de familie Potgieter. De kosten zijn 35 euro per persoon voor alle gasten boven 12 jaar, kinderen van 4-12 jaar betalen 20 euro en kinderen onder de 4 jaar zijn gratis. Opgeven is noodzakelijk en kan door het totaal bedrag voor 22 februari 2019 over te maken op NL48RABO0373717008 t.n.v. Protestantse Gemeente Biddinghuizen, inzake De Nieuwe Voorhof, onder vermelding van naam en aantal personen.
Aansluitend aan het sponsordiner wordt rond 19 uur gestart met de dienstenveiling. Er worden verschillende diensten en goederen beschikbaar gesteld door ondernemers en particulieren uit Biddinghuizen en omgeving. Onder leiding van een veilingmeester kunnen aanwezigen bieden op de diensten, waarmee een mooi bedrag opgehaald kan worden om de renovatie verder vorm te geven.
Hieronder vindt u de lijst met veilingstukken.
Meer informatie via actie@pgbiddinghuizen.nl

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat