Home
Facebook Twitter

Oden van Salomo en Zandtovenaar in Biddinghuizen

Oden van Salomo en Zandtovenaar in Biddinghuizen Biddinghuizen - 16 januari 2020.  Op vrijdag 13 maart aanstaande wordt er een concert met de Zandtovenaar in Kerk- en zalencentrum De Voorhof Biddinghuizen georganiseerd: De Oden van Salomo. Tijdens de avond wordt er verteld over het werk van Kerk in Actie en is er een collecte voor KiA.

De Oden van Salomo, een eeuw na Jezus tijd op aarde gezongen door Syrische christenen, staan bomvol beeldende taal. Beelden die gebruikt worden om de liefde en grootheid van de Messias en de Vader te begrijpen.

Tijdens deze paas-tour wordt er meer in gespeeld op de beelden met de Zandtovenaar Gert van de Vijver. Hij kan als geen ander beelden tot leven laten komen en ze laten spreken. Er wordt ingezoomd op het kruis die de weg heeft geopend voor de mensen naar het paradijs. In verschillende beelden komt dit terug tijdens het concert; uitbundig maar ook verstillend. Vol energie maar ook in de rust. Een avond waarin het publiek meegenomen wordt naar het hart van de Oden: het teken van het kruis.

Het is een avondvullend programma van circa 1,5 uur. Verder zal er een pauze van 20 minuten zijn waar tegen betaling koffie en thee geschonken wordt.

De avond begint om 20.00 uur en kaarten zijn te koop via zingenindekerk.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat