Home
Facebook Twitter

Hartverwarmende reacties na filmochtend Stichting Onder Dak

Hartverwarmende reacties na filmochtend Stichting Onder Dak Biddinghuizen - 5 maart 2020.  Ter afsluiting van het feestjaar '25 jaar Stichting Onder Dak Gehandicaptenberaad Dronten' heeft de stichting afgelopen 29 februari een filmochtend georganiseerd in de bioscoop van De Meerpaal. Deze ochtend werd mede mogelijk gemaakt dankzij een gift van de diaconie van de Protestantse Gemeente Biddinghuizen.

"Genodigden waren in de eerste plaats de kinderen die bij ons meedoen aan het leszwemmen", schrijft de stichting. "Zij mochten ouders, broertjes en zusjes uiteraard meenemen. Aangezien de bioscoop veel mensen tegelijk een plaats kan bieden, hebben wij de overige beschikbare plekken aangeboden aan kinderen uit de eigen netwerken van het bestuur. Ook zij mochten uiteraard de rest van het gezin meenemen".

Na afloop van de film was er limonade en koffie met iets lekkers erbij. De reacties van aanwezigen waren hartverwarmend.

Onder Dak
Onder Dak is al sinds 1994 bezig om mensen met een beperking en/of een chronische ziekte te helpen om hun leven in de gemeente Dronten te verbeteren. Stichting Onder Dak maakt deel uit van Stichting Adviesraad Sociaal Domein (ASD) Dronten. Kijk voor meer informatie over de stichting op http://www.onderdak.nl.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat