Home
Facebook Twitter

Verlenging inzamelingsactie voedselbank Biddinghuizen

Verlenging inzamelingsactie voedselbank Biddinghuizen Biddinghuizen - 23 november 2020.  De aanhoudende corona crisis zorgt voor een dreigend tekort bij de voedselbanken. Het aantal gezinnen dat genoodzaakt is gebruik te maken van de voedselbank neemt toe, terwijl de reguliere inzameling via o.a. de supermarkten en kerken grotendeels gestopt is.

Gedurende de maand november is de Protestantse Gemeente Biddinghuizen daarom in samenwerking met de voedselbank een inzamelingsactie begonnen. Wegens het succes van de actie en de aanblijvende schaarste bij de voedselbanken is daarom besloten deze actie tot in elk geval de kerstdagen te verlengen. Zo kunnen bijvoorbeeld ook de overtallige producten vanuit uw kerstpakket een goede bestemming krijgen.

Op 6 adressen in het dorp staan op een corona-proof manier inzamelingskratten bij de deur, hierin kunt u houdbare producten achterlaten. Elke vrijdag worden deze producten samengebracht in De Voorhof waar vanuit de voedselbus ze meeneemt naar het distributiepunt in Dronten. Op de vrijdagen kunnen tussen 13:30 en 14:00 uur ook producten worden ingeleverd bij De Voorhof (Akkerhof 3).

Inleverpunten in Biddinghuizen
- Buitenkant 14
- De Deel 27
- Het Erf 106
- Voorhaven 2
- Dreef 6
- Joggerspad 21

Diaconie van de Protestantse Gemeente BiddinghuizenBron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat