Home
Facebook Twitter

WOENSDAG 13 MAART-Avonddienst - Biddag

WOENSDAG 13 MAART-Avonddienst - Biddag Biddinghuizen - 7 maart 2019.  Thema: Wees in geen ding bezorgd (Filippenzen 4:6) Elke zondagmorgen vroeg luisteren wij naar het programma ‘Vroege Vogels’. Hierin wordt aandacht gevraagd voor natuur, landschap en milieu. Vroeger heette dit programma “Weer of geen weer” dat werd gepresenteerd door Bert Garthoff en bioloog Fop I. Brouwer met zijn rubriek

 “Weer of geen weer” dat werd gepresenteerd door Bert Garthoff en bioloog Fop I. Brouwer met zijn rubriek ‘Wat leeft en groeit ons altijd weer boeit’. Bij ons in de Flevopolder zijn wij dagelijks getuige van de arbeid op het boerenbedrijf en de groei van het gewas. En aan de keukentafel worden de koeien, aardappelen, uien, het weer en vooral de droogte dagelijks besproken. Als geen ander zijn wij in de agrarische en veterinaire sector ons bewust van onze afhankelijkheid van ‘weer of geen weer’ en onze Schepper. Daarom mogen wij op deze ‘Biddag voor gewas en arbeid’ in ons gebed ook aandacht besteden aan het leven in de eigen gemeente, aan ons bedrijf, de actualiteiten en de wereld om ons heen.

Collecte:

Farming4Food Farming4food in Noord Ghana is een kleinschalige Nederlandse stichting (verbonden met Flevoland) die kleine boeren in Noord Ghana helpt met het opstarten of uitbreiden van een agrarisch bedrijf. Farming4food geeft agrarische ondernemers met een degelijk en rendabel bedrijfsplan een microkrediet en technische ondersteuning. Het helpen opzetten van agrarische bedrijfjes levert niet alleen wat op voor de boer zelf. Het ondersteunen van agrarische projecten levert voedsel, handel en werkgelegenheid voor het gehele dorp. Voor meer info zie: www.farming4food.com.
Download:

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat