Home
Facebook Twitter

23 maart – Collecte Binnenlands Diaconaat in de40dagentijd

23 maart – Collecte Binnenlands Diaconaat in de40dagentijd                Biddinghuizen - 21 maart 2014.  Armoede in Nederland…iets om stil bij te staan
Steeds meer mensen in Nederland leven in armoede. De diaconie in Almere en het jongerenproject NEON in Groningen willen dit tegengaan.


In Almere is er een ‘sociale supermarkt’ opgezet waar armen met een speciaal pasje zelf boodschappen kunnen kiezen, in plaats van een voedselpakket te krijgen. In Groningen richten de medewerkers van NEON zich  op de jongeren. Want op het platteland van Oost-Groningen groeit het aantal jonge werklozen en dreigen de schulden. De medewerkers kijken naar de talenten van de jongeren, zodat ze weer kunnen groeien! Kom in beweging… zodat kansarme mensen in Nederland weer op eigen benen kunnen staan. 23 Maart is het de zondag van het Binnenlands Diaconaat in de 40dagentijd en vragen wij uw bijdrage voor deze en andere diaconale projecten in Nederland van Kerk in Actie. Help armoede tegengaan en geef wat u kunt missen aan deze collecte!

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat