Home
Facebook Twitter

Zondag 26 januari 10.00 uur: Ochtenddienst

Zondag 26 januari  10.00 uur: Ochtenddienst Biddinghuizen - 26 januari 2020.  Het is een pittige vraag die Jezus stelt aan het eind van de Evangelie-lezing uit Lucas 18: "Maar als de mensenzoon komt, zal hij dan geloof vinden op aarde?" Net daarvoor heeft Lucas gesproken over de noodzaak van gebed. Bidden is noodzakelijk zegt hij.

Dat is mooi gezegd maar is dat voor ons ook zo? En zo ja, hoe doe je dat dan bidden? Dat zijn de vragen waar we met elkaar over nadenken. En, als het goed is, komen er ook een paar antwoorden. Tot zondag!

Collecte:

Jeugdwerk JOP: Sirkelslag voor kinder - en jeugdgroepen
Tijdens Sirkelslag, een online spel van JOP, Jong Protestant, spelen kinderclubs en jeugdgroepen op eigen locatie een interactief spel. Ze voeren als groep uitdagende opdrachten uit en strijden tegen andere groepen in heel Nederland om de hoogste score. De groepen staan via internet en sociale media met elkaar in verbinding. Sirkelslag is een ideale manier om ongedwongen bezig te zijn met geloofsonderwerpen waarin altijd een bijbelverhaal centraal staat. Het vervult in gemeenten vaak een missionaire rol. Er is een kant-en-klaar programma voor twee leeftijdsgroepen: Sirkelslag KIDS (8-12 jaar) en Sirkelslag YOUNG (12-16 jaar). Met uw bijdrage aan deze collecte maakt u het mogelijk dat JOP ieder jaar opnieuw Sirkelslag-  programma's en andere werkvormen kan ontwikkelen voor jeugd in én buiten de kerk.
Download:

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat