Home
Facebook Twitter

Dinsdag 31 december – Oudjaarsdag 19.30 uur: Avonddienst

Dinsdag 31 december – Oudjaarsdag 19.30 uur: Avonddienst Biddinghuizen - 30 december 2019.  Eindejaarsviering voorbereid door gemeenteleden.

Thema: Lot of God?!


Oudejaarsavond is het moment om terug te kijken op het oude jaar en plannen te maken voor het nieuwe jaar. Is het gelukt om al uw plannen voor het afgelopen jaar uit te voeren of het is allemaal anders gelopen? En zou God hier ook een hand in gehad hebben?
Aan de hand van het verhaal van Jona willen we deze en andere vragen met elkaar bespreken tijdens de dienst op Oudejaarsavond. De dienst begint om 19.30 uur in de Voorhof. U bent van harte welkom!

Collecte diaconie 

De Toon Hermans Huizen zijn er voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. De huizen bieden allerlei mogelijkheden om tot rust te komen, lotgenoten te ontmoeten, informatie te krijgen, iets aangenaams voor jezelf te doen of om professionele psychosociale begeleiding te krijgen.

Oorspronkelijk boden de huizen vooral een luisterend oor, de mogelijkheid om je verhaal te vertellen. Gaandeweg ontwikkelde ieder huis een eigen aanbod van activiteiten en psychosociale begeleiding. 

De huizen werken met een team van vrijwilligers. U kunt vrijblijvend binnenlopen om eens te kijken of er iets is dat bij u past, waar u wat aan heeft. U vind het Toon Hermans inloophuis Dronten aan de Eskimolaan 1 te Dronten
 
De diaconie beveelt deze collecte van harte bij u aan.
Download:

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat