Home
Facebook Twitter

Dienst zondag 22 maart aanvang 10.00 uur

Dienst zondag 22 maart aanvang 10.00 uur Biddinghuizen - 22 maart 2020.  Deze zondag in de veertigdagentijd is de meest vrolijke dienst in deze tijd. Er breekt voorzichtig vast wat Paaslicht door. We horen woorden van Jezus over hoe God zorgt voor mensen. Wat betekenen die woorden.
In deze dienst zal Jilles Blitterswijk, zoon van Betty en Jan, broertje van Wessel en Anouk gedoopt worden.


De doop vindt plaats in besloten kring.
 
Waarom dopen?
Er zullen maar weinig mensen aanwezig zijn in de dienst, maximaal 20. En uiteraard op gepaste afstand. We hebben goed nagedacht of we wel of niet moeten dopen.
In de kerk zullen de aanwezigen verspreid gaan zitten. Betty, Jan en ik hebben elkaar vorige week, voor de strenge maatregelen gezien en we hebben elkaar op de hoogte gehouden van onze gezondheid. Voor het dopen zal ik extra mijn handen wassen en zullen we ook zoveel mogelijk afstand nemen en houden. Kortom: we nemen zorgvuldige maatregelen.
Je zou je kunnen afvragen waarom je zou dopen in deze tijd.
We gaan dopen, omdat we de hoop willen blijven delen. Laten zien dat Gods liefdevolle ja[CB1]  voorafgaat aan alles wat we doen. Om zo juist in deze tijd zichtbaar ons geloof door te geven.
 
Uitzenden van de kerkdienst
Deze dienst van zondag zal uitgezonden worden via omroep Flevoland. U kunt dus via omroep Flevoland thuis meekijken en luisteren met de dienst. Later zullen we de uitzending ook delen via deze website en facebookpagina van de kerk.
 
Preekbingo
Tijdens de overweging in de dienst kun je thuis meedoen met preekbingo. De bingokaart zal gedeeld worden via de facebookpagina van de kerk en via de link hier onder. Als je alle woorden hebt afgestreept, roep je normaal gesproken Amen. Dat horen we nu niet op afstand. Maar je kunt het amen wel naar me appen (06 57067281). Ik houd mijn telefoon bij de hand. Als het goed is, zijn we dan tegelijk klaar.
 
Ds. Margriet van de Bunt
 
Download:

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat