Home
Facebook Twitter

Paasgroetenactie 2021

Paasgroetenactie 2021 Biddinghuizen - 23 februari 2021.  ndanks de pandemie sturen we ook dit jaar paasgroetenkaarten aan gevangenen in Nederland en Nederlandse gevangenen in het buitenland.

Voor gedetineerden is het bemoedigend als ze kaarten ontvangen, zeker als daar ook nog iets persoonlijks op staat. Ook al weet u niet precies wie deze kaart ontvangt,


toch mag u ervan overtuigd zijn dat het feit dat er om hen gedacht wordt, de gedetineerden erg goed doet. Het is een feestelijke gebeurtenis als de kaarten in de kerkdienst in de gevangenis worden uitgedeeld. Het doet goed als mensen je door een kaart een hart onder de riem steken. 

Omdat we geen fysieke diensten houden bezorgen we de kaarten dit jaar bij u thuis. Stuur een mail naar harm@harmtolsma.nl of jpost1@solcon.nl met uw gegevens, we bezorgen dan één of meerdere kaart(en) in uw brievenbus met een toelichting erbij wat u kunt schrijven op de kaart(en). Als u dat gedaan hebt kunt u de kaart(en) in de brievenbus doen bij: Harm, Joggerspad 21 of Jan, Het Erf 106.

Zij zorgen ervoor dat de kaarten allemaal voor 5 maart bij het dienstencentrum van de Protestantse Kerk in Utrecht komen. Dit jaar hoeft u de kaarten niet zelf versturen.

Wilt u meer weten over de actie, kijk dan op www.protestantsekerk.nl/paasgroetenactie.
Kunnen we op u rekenen? We hopen dat velen van u paasgroeten zullen sturen! Hartelijk dank namens de diaconie en alle gevangenen.


<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat