Home
Facebook Twitter

Startzondag 12 september

Startzondag 12 september Biddinghuizen - 7 september 2021.  Samen met de werkgroep eredienst is er een leuk idee voor de dienst ontstaan. Het zal anders zijn dan anders: een dienst in twee delen. Het eerste deel zal uitgezonden worden vanuit de kerkzaal, waarbij we de kinderen en tieners uitnodigen om erbij te zijn. Zij zijn immers de toekomst. Dit deel van de viering zal interactief zijn.

Dienst in 2 delen

De dienst zal iets anders gaan dan anders. Het wordt een vrolijk experiment. De kinderen van de basisschool en tieners worden speciaal uitgenodigd om in deel 1 van de dienst van 9.30 uur tot ongeveer 10 uur aanwezig te zijn (wel graag even aanmelden via aanmelden@pgbididnghuizen.nl).
Dit wordt een interactieve dienst, die thuis goed mee te beleven is en waar je thuis ook aan mee kunt doen. Houd dus je telefoon bij de hand als je wilt reageren.
Om 10.15 uur is deel 2 van de dienst op de parkeerplaats naast de kerk. Daar gaan we verder in gesprek over waar de kinderen en tieners al een voorzetje voor gegeven hebben en nemen we afscheid van een aantal werkgroepleden. Neem wel even uw/jouw eigen stoel mee. Mocht dat moeilijk zijn, vraag de diaconie even.

Meedoen in de dienst

Voor deel 1 van de dienst is er een online prikbord aangemaakt, waar u/jij nu alvast wat gedachten over het jaarthema kunt achterlaten. Deze zal in de dienst en later in het seizoen nog wel eens terugkomen. Dat kan via: https://padlet.com/pgbiddinghuizen/4sjswdiu34nhr65e
Of via deze QR code: 

Koffie na de dienst

Na afloop van de dienst zullen we samen met de parochie met elkaar koffie en thee drinken met wat lekkers. Ook dit jaar weer de oproep; wie wil er wat lekkers bakken/meenemen voor bij de koffie en thee? Dit kan aan het begin van de dienst neergezet worden op de daarvoor bestemde tafels, uiteraard houden we met het uitdelen de corona maatregelen in acht.

Activiteit

Er zullen leuke activiteiten plaatsvinden bij de koffie. Er is natuurlijk genoeg ruimte om elkaar te ontmoeten en weer eens te spreken. U wordt uitgedaagd bij de Bijbelquiz om uw Bijbelkennis te testen, er zijn wat spellen te doen. En natuurlijk is er ook gedacht aan de jongere gemeenteleden: er is genoeg te doen de kinderen.

Lunch

We zullen de dag afsluiten met een gezamenlijke lunch, hiervoor hoeft u niks mee te nemen. Wel willen we u vragen zich hiervoor op te geven, dit kan per mail naar bettyvanderlouw@hotmail.com of telefonisch: 06-10059725.

We hopen natuurlijk op mooi en droog weer en veel mensen!

Van harte welkom op zondag 12 september!

De voorbereidingsgroep Startzondag

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat