Home
Facebook Twitter

Kinderkerk adventstijd: Het Plakboek van Lucas

Kinderkerk adventstijd: Het Plakboek van Lucas Biddinghuizen - 2 december 2021.  Samen tellen we de weken af na kerst. Dit jaar doen we dat door het project van Kind op Zondag te volgen: Het Plakboek van Lucas. In dit adventsproject kijken we mee over de schouder van de evangelist Lucas.

Wat heeft hij allemaal verzameld voor zijn evangelie? Stel je voor dat Lucas een plakboek zou hebben bijgehouden van de verhalen over Jezus. Wat zou er dan in staan? Daar denken de kinderen deze adventstijd over na.

Elke zondag verteld Lucas ons een verhaal en gaan we samen aan de slag met zijn plakboek. En bij alle gezinnen met kinderen in de leeftijd van de kinderkerk wordt een gezinsboekje bezorgd. Met dit boekje kan thuis, op een inspirerende en vrolijke manier, invulling geven worden aan de adventstijd. Er zitten verwijzingen naar Bijbelverhalen en gebeden in, maar ook activiteiten als een proefje, een spel of een buitenopdracht.

Zo kunnen we thuis en gezamenlijk in de Kinderkerk toeleven en verlangen naar kerst. En ja, ook in de kerk! Elke zondag wordt er een Kinderkerkviering verzorgd en zijn de kinderen van harte welkom.  

We hopen jullie allemaal te ontmoeten in deze adventstijd!
Groetjes, de leiding van de Kinderkerk.

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat