Home
Facebook Twitter

Bouwen aan jezelf door te bouwen voor een ander

Bouwen aan jezelf door te bouwen voor een ander Biddinghuizen - 30 november 2021.  Het is begin 2020 als de World Servants kriebels weer komen. Ik hak al snel de knoop door en schrijf mij in als staflid. Het maakt me niet zoveel uit waar ik heen kan gaan, als ik maar als kinderwerkstaf lid mijn talenten mag gaan inzetten ergens in Afrika. Het wordt Oeganda.

Bouwen aan jezelf door te bouwen voor een ander
Het is begin 2020 als de World Servants kriebels weer komen. Ik hak al snel de knoop door en schrijf mij in als staflid. Het maakt me niet zoveel uit waar ik heen kan gaan, als ik maar als kinderwerkstaf lid mijn talenten mag gaan inzetten ergens in Afrika. Het wordt Oeganda.

U voelt hem vast al aankomen als ik u vertel dat die reis naar Oeganda in 2021 helemaal niet doorgaat. World Servants heeft een alternatief, dichterbij huis. Projecten in Nederland. In mijn geval zeker om de hoek ik ging naar Vierhouten.

In Vierhouten heb ik met de groep mogen helpen op een locatie van Philadelphia (Halfweg). Hier hebben wij een Sing-in georganiseerd, een belevenisavond voor bewoners een eindfeest en hebben we uiteraard onze mouwen uitgestoken door te schilderen, graven, bouwen etc. Meer lezen hier dat kan via deze link: https://www.rtvnunspeet.nl/13095-jongeren-doen-goed-werk-en-klussen-bij-philadelphia-in-vierhouten

Ondertussen ben ik weer aan het aftellen voor een nieuw avontuur in de zomer van 2022 (voor zover uiteraard alles door kan gaan) Malawi! Met een groep jongeren gaan we daar klaslokalen bouwen.
Ik vind het onwijs belangrijk dat elk kind een goede basis mee krijgt voor de toekomst.
Daarom ben ik voor dit project geld aan het inzamelen en u vraagt zich nu natuurlijk af wat ik van plan ben.

Ik ga op zaterdag 18 december het water in. Zoals in Biddinghuizen ook de Oudjaarsduik jaren geleden werd georganiseerd.

Wilt u mij het water in sponseren? Zo kan in de zomer van 2022 gebouwd worden aan de toekomst van de kinderen in Malawi.

Hoe kunt u sponseren?
Dat via deze link: https://bit.ly/3Hg7MzO. Kunt u niet online bankieren? Dan kunt u ook uw bijdrage door de bus doen bij Parksingel 122.
Alvast heel erg bedankt voor uw steun!
Met vriendelijke groet,
Marjan Oost

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat