Home
Facebook Twitter

SYMPOSIUM: KERK 2.0

Biddinghuizen - 27 juli 2014.  Op zaterdag 6 september (10.00 u - 16.00 u) organiseren we als start voor het nieuwe seizoen een Jubileumsymposium met het thema: KERK 2.0. Het lijkt ons zinvol om met het oog op zoveel ontwikkelingen in de kerk en in de samenleving samen met u over dit onderwerp in gesprek te gaan.

 
In het weekend van 7 en 8 februari 2014 vierde de Protestantse Gemeente van Biddinghuizen haar 50-jarig jubileum. We vierden op zaterdagavond een feest met elkaar als gemeente en op zondag was er samen met vele gasten een prachtige eredienst en een reünie met een maaltijd als afsluiting.
 
Over die 50 jaar kunnen we ver terugkijken naar de periode van pionieren tot waar we nu staan. Er is veel gebeurd en veranderd. Wat zal de toekomst ons brengen? Waar staan we als kerk en gemeente over 10 tot 20 jaar? We denken dat deze vragen veel breder leven dan alleen bij ons.
 
Op zaterdag 6 september (10.00 u - 16.00 u) organiseren we als start voor het nieuwe seizoen een Jubileumsymposium met het thema: KERK 2.0. Het lijkt ons zinvol om met het oog op zoveel ontwikkelingen in de kerk en in de samenleving samen met u over dit onderwerp in gesprek te gaan.
Wat zijn die ontwikkelingen? Is er nog plaats voor de traditionele kerkganger, voor de jeugd, de spiritueel geïnteresseerde dorpsgenoot en hoe gaat het met de oecumene?
 
Er is een aantrekkelijk programma met sprekers (o.a. Mechteld Jansen, hoogleraar en nieuwe rector van de Prot. Theologische Universiteit), dagvoorzitter Geeske Hovingh en diverse workshops. Natuurlijk met een heerlijke lunch met tijd voor ontmoeting.
 
Binnenkort volgt er meer informatie via het kerkblad, website van de kerk en andere media. Hebt u vragen dan kunt u terecht bij onderstaande personen.

U kunt zich opgeven voor dit symposium door te mailen of te bellen naar: hklompe@debeloftebio.nl   telnr: 0321 - 332732
 
We zullen u van harte verwelkomen.
 
Met vriendelijke groet,
 
 
Henk Klompe en ds. Bram Bregman
 
 

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat