Home
Facebook Twitter

Aanmelden voor het bijwonen van diensten

Aanmelden voor het bijwonen van diensten Biddinghuizen - 18 september 2020.  We gaan vanaf 20 september diensten houden waarbij gemeenteleden en andere belangstellenden weer welkom zijn. Ook voor onze kerkdiensten geldt dat aanmelden verplicht is en vol = vol. Er is een protocol en gebruiksplan geschreven waarin we vastgelegd hebben wat kan en op welke manier. Deze kunt u onderaan deze pagina als download vinden.

Wat daar in ieder geval in staat is dat er op dit moment niet meer dan 44 mensen aanwezig kunnen zijn bij een dienst vanwege de 1,5 meter afstandsregel. Dit aantal is inclusief iedereen die een taak / functie heeft tijdens de dienst.
 
Aanmelden voor een dienst kan van maandag tot en met vrijdag (18:00 uur) voorafgaande aan de desbetreffende zondag via aanmelden.pgbiddinghuizen@gmail.com.
Bij uw aanmelding vermeldt u uw naam, het aantal personen, uw telefoonnummer en voor welke dienst u zich aanmeldt. Doordat we iedereen de gelegenheid willen geven aanwezig te zijn bij de diensten, kan het voorkomen dat u gevraagd wordt "een weekje over te slaan" en thuis mee te kijken. U hoort op zaterdag of u zondag naar de dienst kunt. In deze e-mail wordt ook de informatie verstrekt over de praktische dingen.
 
Zonder de ontvangen bevestiging na aanmelding is het helaas niet mogelijk om de dienst fysiek bij te wonen. Binnenkort wordt er ook een speciale website gelanceerd hiervoor.
 
Er wordt nog met kinderkerk overlegd op welk moment dit weer opgepakt kan worden. Dit geldt ook voor de oppas en de basiscatechese. Updates hierover leest u in ieder geval via deze pagina.
 

<< Terug naar overzicht
© 2020 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat