Home
Facebook Twitter

Hemelvaart 26 mei

 Hemelvaart 26 mei Biddinghuizen - 21 mei 2022.  De dienst van Hemelvaart op 26 mei is voorbereid samen met de parochie. Het belooft een mooie dienst te worden met als thema: onverwacht. Voor de dienst gaan we wandelen en ontbijten met elkaar. We verzamelen tussen 8.10 en 8.15 uur op de parkeerplaats bij de kerk en wandelen ongeveer 45 minuten.

Rond 9.00 uur zijn we dan weer terug bij de kerk om te ontbijten. Over het ontbijt volgen nog details, maar vast voor in de agenda. De dienst begin om 9.30 uur. Welkom om mee te wandelen, te komen ontbijten en te vieren! 

Collecte Hemelvaartsdag zondag 26 mei
Betty Dekker Fonds

Het Betty Dekker Fonds biedt in gevallen van bijzondere individuele nood inwoners van de gemeente Dronten financiële of materiële steun als daar niet of op onvoldoende wijze in kan worden voorzien.                                                                                         
Een eenmalige kleine gift kan al een bijzondere verlichting betekenen voor hen, die het echt nodig hebben. Het Betty Dekker Fonds beoordeelt alle aanvragen zorgvuldig en bekijkt of er andere mogelijkheden zijn voor steun. Als dat niet het geval is, ontvangen zij vanuit het Betty Dekker Fonds goederen of een geldbedrag tot een maximum van €300,- voor de aanschaf van bijvoorbeeld huishoudelijke apparatuur.
De collecte wordt van harte aanbevolen door de diaconie.

Betaallink: ​https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/?id=fzz7ERnVQXCe_GDl2nnxjQ
of QR code of over maken op: 
Diaconie Protestantse Gemeente Bhzn
NL34 RABO 0348 1108 12
coll. 26 mei, Betty Dekkerfonds
Download:

<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat