Home
Facebook Twitter

Kerkbank

In de afgelopen jaren is door het College van Kerkrentmeesters een aantal keren de Kerkbank uitgegeven. Een magazine met achtergronden en uitleg waarop het geven aan Actie Kerkbalans voor onze gemeente zo belangrijk is. Hieronder de informatie van een aantal jaren geleden en een download van het magazine.

Beste gemeenteleden, 
Vorig jaar ontving u voor het eerst bij de actie kerkbalans ons Kerkbank Magazine.
We hebben geprobeerd om te laten zien, waarom het zo belangrijk is om te geven aan de kerk, een bijdrage in geld of in tijd.
Mede door de vele positieve reacties op het eerste Kerkbank Magazine, hebben we de afgelopen periode met veel plezier gewerkt aan een nieuwe editie. De kerk kan niet zonder geld bestaan, maar de kerk is meer dan een gebouw alleen. Kerk zijn, ben je met elkaar. Daar is geld en ook eigen inzet voor nodig.

Dit jaar hebben we gekozen voor het thema: Tijd voor je talent. In deze uitgave vertellen: Feikje, Ilse, Jan, Corien en Lambert hoe zij als vrijwilliger hun tijd in de kerk steken of in het verleden hebben gestoken. Ook dominee Huib Stolk en pastoraal werker Jolanda Aantjes zullen vertellen over hun samenwerking met de vele vrijwilligers.     

Graag laten we u, door middel van dit magazine, een stukje zien van alle mooie dingen die er in onze kerk gebeuren en hopelijk inspireert het u om ook uw talent voor de gemeenschap in te zetten. Er is voor een ieder wel een taak, klein of groot.

Wilt u ook uw talent inzetten?
Op het scribaat ontvangen ze uw email graag: scribaat@pgbiddinghuizen.nl

Uiteraard vindt u in dit magazine weer een richtlijn voor uw geldelijke bijdrage aan de actie kerkbalans, zodat u als lid een idee heeft wat een redelijke bijdrage is. Door samen te investeren, door middel van tijd en geld, kunnen we een levendige geloofsgemeenschap in Biddinghuizen zijn.
Beide van harte aanbevolen! 

Namens het College van Kerkrentmeesters, Claudia Boelens  
© 2024 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat