Home
Facebook Twitter

Cabaretavond Tweeboereneneendominee

Cabaretavond Tweeboereneneendominee Biddinghuizen - 26 november 2008.  Toegegeven het is vrij ongewoon. Boeren lachen meestal als ze kiespijn hebben en een geestelijke is nou ook niet direct een schuddebuiker maar deze heren zijn geheel anders.

Er gebeurt veel in deze wereld waar je om moet janken, maar er blijft gelukkig genoeg om over te lachen. Sinds 2003 zijn Tweeboereneneendominee actief in de wereld van cabaret en theater. Zij doorkruisen het hele land, van Ameland tot Zeeland en niet zonder succes. Overal waar zij komen laten zij een spoor van vrolijke mensen achter.

Op zaterdag 29 november komen deze heren naar Biddinghuizen. De werkgroep Vorming en Toerusting, van de PKN gemeente Biddinghuizen, organiseert een heuse cabaretavond. Het cabarettrio zal een spetterend optreden verzorgen, een avondvullend programma met sketches en liedjes.De avond zal in het teken staan van het jaarthema “Spirit in je leven”. De voorstelling vindt plaats in de Voorhof en begint om 20.00 uur. De toegang is 5 euro in de voorverkoop, aan de kassa bedraagt de toegang 6 euro en is inclusief één consumptie. U kunt de kaarten reserveren bij onderstaande personen. Bij Driesje van de Kolk, Boshof 18, kunt u ook kaarten afhalen. Wees er snel bij want vol is vol.

Jacco Langebeeke tel: 0320 268025
Dries van Dijk tel: 0321 332869
Driesje van de Kolk tel: 0321 331432

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat