Home
Facebook Twitter

Paasactiviteiten in De Voorhof

Biddinghuizen - 31 maart 2009.  Op woensdag 8 april organiseert de Protestantse Gemeente Biddinghuizen een open paasmiddag voor senioren in kerkcentrum “De Voorhof”.

De middag begint om 14.30 uur en duurt tot 17.30 uur. Kosten voor de middag zijn € 5,00 inclusief koffie/thee en een maaltijd.

Opgeven
U kunt zich opgeven tot maandag 6 april bij Aaltje Timmerman tel. 331562 (ook voor vervoer) en Maaike Wiegersma tel. 332040.

U bent van harte uitgenodigd.

Nachtwake
Net als enkele jaren geleden zal er ook dit jaar weer een nachtwake worden gehouden in Biddinghuizen in kerkcentrum “De Voorhof” in de nacht van Witte Donderdag op Goede Vrijdag (9-10 april).

Er wordt stilgestaan bij het lijden en onrecht in deze wereld, door middel van een aantal activiteiten zoals een aantal korte overwegingen, een film met nagesprek, een creatieve activiteit een meditatie. Ook is er een ruimte om te lezen, te schrijven of te tekenen. Wilt u alleen maar stil overdenken wat u zelf bezighoudt in deze wereld, dan is er een stiltehoek, waar u doorlopend gebruik van kan maken.

Durven wij in de avond en het donker van de nacht de confrontatie met het onrecht, soms heel dichtbij of verder weg op deze wereld aan? Het is beslist niet noodzakelijk de hele nacht te blijven; ook als u deel van de avond of de nacht aanwezig wilt zijn, bent u van harte welkom, maar een hele nacht is natuurlijk wel een heel bijzondere ervaring.

Na de diensten van Witte Donderdag wordt de ruimte (de Beuk, RK kerk) in gereedheid gebracht en vanaf 21.00 uur bent u van harte welkom. Om 7.00 uur is het eind van de nachtwake.

Protestantse Gemeente Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat