Home
Facebook Twitter

De jeugdkring gaat weer van start

De jeugdkring gaat weer van start Biddinghuizen - 9 september 2009.  Vrijdagavond 18 september is de startavond van de jeugdkring. Een nieuw seizoen bomvol leuke en gezellige activiteiten. De voorbereidingen zijn al in volle gang.

Maar wat is de jeugdkring eigenlijk?
De jeugdkring wordt georganiseerd door de protestantse gemeente van Bidinghuizen voor alle jongeren tussen de 12 en 16 jaar oud. Tijdens de jeugdkringavonden is er alle gelegenheid om bij te praten met (oud) klasgenoten en vrienden. Naast het bijpraten, komen er tijdens de avonden ook meer serieuze onderwerpen aan bod die te maken hebben met het geloof in God en hoe jij daar tegenaan kijkt. Door middel van spelltjes, creativiteit en gesprekken, wordt er met elkaar gepraat over thema's zoals 'Vriend voor het leven' of 'Wie ben ik eigenlijk?'

Twee keer per maand is er een gewone jeugdkringavond en één keer per maand is er een uitstapje. Afgelopen jaar is er o.a. een bezoek gebracht aan de Moskee en is er gezeild. Daarnaast is er één keer per maand, aansluitend aan de jeugdkring, een soosavond. Dat is een gezellig samenzijn onder het genot van een muziekje.

Vrijdag 18 september is de startavond van de jeugdkring. Start om 19.00 uur in de Voorhof. Van 20.00 uur tot 22.30 uur is er soos.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat