Home
Facebook Twitter

Multiculturele wandeling: samen oplopen

Multiculturele wandeling: samen oplopen Biddinghuizen - 2 oktober 2009.  ‘Wandel door het leven en praat met iedereen’. Dit is een perzisch spreekwoord dat past bij een nieuwe activiteit in Biddinghuizen: de Multiculturele Wandeling.

De Werkgroep Interreligieuze Bijeenkomst Biddinghuizen nodigt inwoners van het dorp uit om op zondagmiddag 4 oktober samen op te lopen. Van 14.00 uur tot 14.30 uur is het mogelijk deel te nemen aan een wandeling over het wandelpad rondom Biddinghuizen.

Het vertrek is vanaf de moskee aan De Havenweg (met kleine groepjes). Tijdens de wandeling wordt in groepjes regelmatig stil gestaan bij het thema Gastvrijheid. Een ontdekkingsreis. Er is een route van 3,5 km en van 6,5 km.

Maar, zoals de popgroep BlØf zingt: hoe ver je gaat, heeft met afstand niets te maken. Aan de picknick tafel gebruiken de deelnemen wat lekkers en vervolgens zet de wandeling zich voort. Met een beetje regen gewoon de paraplu meenemen en lekker uitwaaien.

Dus, zet alvast de eerste stap door u/je aan te melden. (Opgave is niet verplicht, maar handig voor de organisatie.) En nodig in het kader van Gastvrijheid ook anderen, jong en oud, uit om mee te lopen.

Aanmelding kan via de volgende mailadressen/telefoonnummers:
Wim Kapteyn: t. 332026 kapteijn@solcon.nl
Jannie Terhuizen: t.332059 jannieterhuizen-nauta@hetnet.nl
Yusuf: master_yusuf89hotmail.com
Annelies Leendertse: t 332732 Klompe.leendertse@tele2.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat