Home
Facebook Twitter

Maak jij het verschil?

Maak jij het verschil? Biddinghuizen - 28 maart 2012.  Komende zondag, 1 april, is bij de Protestantse Gemeente Biddinghuizen de jaarlijkse afsluiting van het catechesewerk. Dit is door middel van een gezamenlijke broodmaaltijd waarbij het onderwerp delen en de verwijzing naar het Laatste Avondmaal centraal staan.

Deze maaltijd wordt ook wel een “Agapè-viering” genoemd. Ontmoeting en gezelligheid zijn bij deze viering belangrijk.

In de afgelopen weken is er gewerkt met het project Make a Difference, het thema van dit jaar is dan ook “Maak jij het verschil?” Tijdens de viering wordt het project afgesloten en wordt er aan de hand van het thema teruggeblikt op het afgelopen seizoen.

De jongeren van de diverse groepen hebben meegeholpen in de voorbereiding van de liturgie die bij deze maaltijd hoort.De maaltijd begint om 18.00 uur op De Deel in Kerkcentrum De Voorhof. In verband met het zorgen voor voldoende soep en plaats aan tafel wordt het op prijs gesteld als je je / u zich van te voren opgeeft.

Dit kan door voor donderdagavond 29 maart een e-mail te sturen naar h.potgieter@chello.nl. Voor soep, koffie en thee wordt gezorgd, wel eigen brood meenemen.

Je / U bent van harte welkom!

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat