Home
Facebook Twitter

Startzondag van de kerken

Biddinghuizen - 5 september 2012.  Het is een goede traditie geworden om met de beide kerken van De Voorhof het nieuwe seizoen samen te beginnen. Al een aantal jaren is er een programma op de tweede zondag van september waarbij iedereen van harte welkom is.

De startzondag wordt dit jaar gehouden op Zondag 9 september in De Voorhof.

Het programma biedt voor elk wat wils. Vanaf 9 uur bent u welkom om bloemen te brengen waar later op de ochtend boeketten van gemaakt worden die rondgebracht worden aan wie dat nodig heeft.

Om 9.20 uur begint het samenzijn op het kerkplein waar de dag met een lied “onder de toren” wordt geopend. Hierna kan ieder die dat wil naar één van beide kerken om de dienst bij te wonen.

Na afloop van de diensten is er gezamenlijk koffie drinken en gaan vrijwilligers aan de slag met de bloemen. Voor de jeugd is er via Speelkwartier materiaal beschikbaar.

Rond kwart over 11 zullen de World Servants jongeren vertellen van hun belevenissen van de afgelopen zomer. Hierna is er een groot spel waarbij iedereen die wil mee kan doen.

Na de prijsuitreiking zal er rond één uur een half uur samen zingen zijn onder begeleiding van het combo. Als afsluiting van de dag is de Voorhof Startmaaltijd. Iedereen is welkom op elk moment van de dag. Alleen voor de maaltijd is opgave verplicht (de kosten voor de maaltijd bedragen 5 euro p.p., consumpties voor eigen rekening - opgeven kan tot en met donderdag en eigen bord en bestek meenemen)Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat