Home
Facebook Twitter

Opbrengst Voorhofdagen: meer dan €20.000

Opbrengst Voorhofdagen: meer dan €20.000 Biddinghuizen - 27 mei 2013.  De Voorhofdagen zijn weer voorbij voor dit jaar. De goederenmarkt en het rad van avontuur brachten € 14.773,20 op, het totaalbedrag van de plantenmarkt, het muziekfestival, sponsorgeld en de goederenmarkt was € 20.154,=

Op 24 en 25 mei was de grote goederenmarkt met het rad van avontuur. Ook was er op zaterdag de mogelijkheid voor de kinderen om mee te doen met spelletjes. "Het was reuze gezellig" aldus de organisatie. "Heel veel mensen hebben een bezoekje gebracht aan de Voorhof. Ze deden mee aan het rad en wonnen soms leuke prijzen. Ze keken rond en vonden iets, dat ze heel graag wilden hebben."

Er kon geloot worden voor de paaskaars en uit die lootjes werd de naam van Henk Potgieter gehaald. Je kon mee loten voor de mand met ontbijtproducten en die werd gewonnen door
J Vos. Marjolein van Beek was bij de spelletjes de beste deelnemer.

De organisatie hoopt dat iedereen volgend jaar weer meedoet en naar de Voorhofdagen komt.
Als je meewerkt of gewoon komt kijken word je ook nog eens goed verzorgd door Henk en Ria Potgieter. Broodje Voorhof, broodje gezond, lekker patatje, broodje kroket, lekker kopje soep, het was er allemaal.

De Voorhofdagen worden gehouden om De Voorhof in goede conditie te houden, omdat dat veel geld kost is de organisatie enorm blij met het bedrag, dat deze dagen hebben opgebracht.

"Een prachtig resultaat, waar veel mensen hard voor hebben gewerkt. Dank u wel voor uw inzet, uw bezoek, uw aankopen en uw sponsoring. Komt u allemaal volgend jaar weer?" meldde de organisatie.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat