Home
Facebook Twitter

50-jarig jubileum Protestantse Gemeente

50-jarig jubileum Protestantse Gemeente Biddinghuizen - 20 januari 2014.  In het tweede weekend van februari viert de Protestantse Gemeente Biddinghuizen het 50-jarig jubileum. Zaterdagavond een feest voor de eigen gemeente, zondag een feestdag voor iedereen die dit mee wil vieren. Hieronder het programmaoverzicht.

Zaterdag 8 februari
Jubileumfeest in De Voorhof voor alle leden van de protestantse gemeente

19.00 uur zaal open
19.30 uur – 21.00 uur programma (met onder andere cabaret en een interactieve opdracht en met medewerking van de band True Colors)
Na 21.00 uur informeel samenzijn.

Een avond uit voor het hele gezin. De organisatie vraagt aanmelding via het hieronder vermelde contactadres. Aanmelding is inclusief koffie / thee bij ontvangst en een pauzeconsumptie.

Zondag 9 februari
Jubileumzondag – een dag voor iedereen die mee wil vieren

10. 00 uur Start feestelijke jubileumdienst in De Voorhof (iedereen kan tot en met 2 februari kaarten voor de tijdlijn inleveren op Dreef 8, hierover is meer informatie te lezen op de website van de gemeente).
Aansluitend is er samen koffie drinken. In De Deel zal ondertussen een fotopresentatie te zien zijn via de beamer, verder is de Pinkenstal open voor de jeugd.

11.45 – 12.30 uur Een aantal mensen vertelt iets over hun band met de gemeente

Hierna is de jubileumtentoonstelling te bezichtigen en is er tijd om even bij te praten of bijvoorbeeld het spelen van een spelletje.

14.00 uur is er een lunch-voor-iedereen. Hiervoor is opgave nodig. (Kosten: € 7.50 p.p.; kinderen groep 1-4 € 3 en groep 5-8 € 5 p.p.)

De jubileumcommissie stelt u de vraag: Bent u erbij?
De Jubileumzondag is voor iedereen: voor gemeenteleden, voor parochianen, voor dorpsbewoners, oud-gemeenteleden, jongeren die verhuisd zijn, nieuwe inwoners, vrienden van vroeger, belangstellenden van elders, voor jong en oud.

Meer informatie wordt verspreid via o.a. http://www.pgbiddinghuizen.nl http://www.facebook.com/KerkBiddinghuizen en https://www.bhznet.nl

Aanmelding voor het gemeentefeest en de lunch-voor-iedereen kan via jubileumkerk@upcmail.nl / tel. 332941 / Parksingel 61.

Vanzelfsprekend is iedereen bij dienst en de aansluitende koffie en activiteiten welkom.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat