Home
Facebook Twitter

Werkgroep Interreligieuze Bijeenkomst organiseert vredeswandeling

Werkgroep Interreligieuze Bijeenkomst organiseert vredeswandeling Biddinghuizen - 8 september 2014.  Op zondag 28 september organiseert de Werkgroep 'Interreligieuze Bijeenkomst Biddinghuizen ' wederom een vredeswandeling met als thema: Vrede begint bij jezelf en de nadruk ligt op geraakt worden en samendoen.

Wat wordt er gedaan? Lopen, spelen, praten, hopelijk geraakt worden en voelen. Wandelend praten over omgaan met vrede in ons eigen dorp, wat verlangen we en hoe is de werkelijkheid. Op speelse wijze kijken naar jezelf, zien en vertellen.

Nieuwsgierig? Kom meedoen. Het is voor iedereen, jong en oud,

Er wordt gestart om 14.30 uur in de Cultuurbank (Oude Rabobank) met koffie, thee of fris en iets lekkers. Daarna wordt er gewandeld naar de volgende locaties, onderweg kennis maken en spelen met elkaar. Het is niet zover lopen en rolstoelvriendelijk.

Als laatste gaat de groep samen naar de Moskee. Petra Buis zal een tekst(gedicht) voordragen. Natuurlijk wordt u daar getrakteerd op een hapje van en door de Turkse medebewoners.

Voor de organisatie is het fijn dat u meldt als u mee komt lopen door een email te sturen naar hermaloohuis@gmail.com of een briefje bij Parksingel 55 door de brievenbus doet.

Werkgroep Interreligieuze Bijeenkomst Biddinghuizen


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat