Home
Facebook Twitter

Voorhof Vakantie Klub doorslaand succes

Voorhof Vakantie Klub doorslaand succes Biddinghuizen - 28 oktober 2005.  Van dinsdag 25 tot en met donderdag 27 oktober was de Voorhof 's morgens gevuld met allerlei activiteiten.

Deze dagen vond voor het eerst de Voorhof Vakantie Klub plaats, een initiatief van de Samen op Weg gemeente.

Vooraf was het afwachten hoe het zou verlopen. De voorbereidingsgroep had alles goed voor elkaar en er waren voldoende vrijwilligers beschikbaar.Alleen het aantal kinderen was afwachten. De eerste dag waren er 58, de tweede dag 68 en de derde dag zelfs 90! De organisatie spreekt dan ook van een groot succes en is van doel ook volgend jaar deze Klub een vervolg te geven.

De kinderen waren laaiend enthousiast. Het programma had elke dag dezelfde vorm. Zingen, poppenkast, bidden, luisteren, knutselen, dit waren de vaste ingrediënten van de ochtend. De verhalen waren aansprekende bijbelverhalen, de kinderen luisterden ademloos. Naar Jozef, de timmerman, naar het verhaal over de wonderbare spijziging en de derde dag naar het verhaal over Zacheüs."Erg fijn dat er zoveel kinderen waren!" en "Ik doe volgend jaar weer mee." Enkele reacties van de begeleiding. "Gelukkig waren er donderdag voldoende pannenkoeken gebakken, nu was er genoeg voor iedereen."

Aanstaande zondag wordt de Voorhof Vakantie Klub officieel afgesloten met een feestelijke kerkdienst. Deze dienst begint om 10.00 uur in de Voorhof. Jong en oud, iedereen is van harte welkom!

Klik hier voor alle foto's

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat