Home
Facebook Twitter

Volgend jaar vanaf het dak

Volgend jaar vanaf het dak Biddinghuizen - 24 december 2005.  Vanavond werd op het kerkplein bij de kerktoren een kerstsamenzang gehouden - een traditie die ook dit jaar door, naar schatting, 500 mensen werd bezocht.

Nog vóór 8 uur stonden er al tientallen mensen bij het kampvuur of te kijken bij de ook dit jaar schitterende kerststal. Vanaf alle kanten van Biddinghuizen kwamen inwoners toegestroomd, om deze Biddinghuizer kerst-happening te kunnen meemaken. Toen om 8 uur de Protestantse en Katholieke kerken de dienst klaar hadden, was het kerkplein helemaal vol.


Kerststal met Jozef en Maria

Liederen
Maris Sonores begon iets na acht uur met het spelen van kerstliederen, die door veel aanwezigen werden meegezongen. "Wij komen tezamen", "Middenin de winternacht", "Oh Kindeke klein", "De herdertjes lagen bij nachte", "'t Was nacht in Bethlehems dreven" en "Ere zij God" stonden dit jaar op het programma.


Maris Sonores

Foto's
Na een jaar afwezigheid, was BHZ-Net dit jaar ook weer aanwezig met de camera. Ook collega-fotografen van P&P foto producties/Pureveenfotografie (De Krant van
Flevoland) en Tierngo (o.a. kabelkrant en Flevo Post) legden het moment vast op de gevoelige plaat. "Het zou een idee zijn om volgend jaar vanaf het dak van de kerk foto's te maken - voor het overzicht," liet de fotografe van Tiernego weten. Gelukkig stond er een trap, waarmee toch de drukte zichtbaar gemaakt kon worden.Kerstdiensten
De komende dagen zijn er weer volop diensten in de Samen Op Weg Gemeente en Bonifatius Parochie. Zondag, Eerste Kerstdag, beginnen deze om 10.00 uur.

Klik hier voor alle foto's


Er werd glühwein en chocolademelk geschonken

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat