Home
Facebook Twitter

Informatieavond Alphacursus in Biddinghuizen

Biddinghuizen - 11 januari 2006.  Op zondag avond 15 januari zal er in het Koetshuis een informatie avond gehouden worden over de 2e Alphacursus die in Biddinghuizen van start gaat.

De Alphacursus is een bijzondere kennismakingscursus met het Christelijk geloof. Bijzonder omdat de Alphacursus op dit moment op meer dan 800 plaatsen in Nederland gegeven wordt door mensen uit vele verschillende kerken.

Zie: http://www.alpha-cursus.nl.

De Alpha-cursus is een cursus waar ontmoeting (samen eten), informatie (een korte inleiding) en uitwisseling, vragen en gesprek centraal staan. Gedurende een tiental avonden staat men samen stil bij kernvragen rond het christelijk geloof.

Op deze avond zullen ook de deelnemers die aan de eerste Alphacursus deelgenomen hebben aanwezig zijn en iets vertellen van hun ervaring.

U bent van harte uitgenodigd om deze info-avond vrijblijvend mee te maken. De aanvangstijd is 20.00 uur.

Voor meer informatie kunt contact opnemen met de volgende Alpha-teamleden: Hanja van Essen tel. 331603; Elisabeth Oppenhuizen tel. 332262 of Hans Vos tel. 332311 en een folder aanvragen of kijken op http://www.stichtingecho.nl.


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2022 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat