Home
Facebook Twitter

Uniek initiatief krijgt uniek vervolg

Uniek initiatief krijgt uniek vervolg Biddinghuizen - 19 april 2007.  Op 21 juli aanstaande zullen vier jonge inwoners van Biddinghuizen vertrekken naar de Oekraïne, om de lokale bevolking te assisteren bij de renovatie en uitbreiding van een kleuterschool. Eén van deze vier is lid van BAS-voetbal, en speelt in B2.

Gezien de hoge kosten van reis en verblijf, is binnen dit elftal het plan geopperd een financiële bijdrage te leveren. Dit heeft als resultaat opgeleverd, dat er op woensdag 2 mei aanstaande op sportpark De Schelp aan de Sportlaan, aanvang 19.00 uur, een wedstrijd zal worden gespeeld tegen het dameselftal van BAS. De toegang is gratis, maar bij de ingang zal u een collectebus worden voorgehouden, die u hopelijk niet zult negeren.

BAS Voetbal hoopt dat velen de gang naar de Schelp zullen maken, om zo te laten zien, dat een klein dorp (ook) groot kan zijn. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn: geen nood. Als u de actie wilt steunen, een envelop met vermelding "Oekraïne", in de brievenbus op het Erf 48 is eveneens welkom.

Wilt u meer lezen over dit initiatief van deze jongeren, en de acties die zij al gedaan hebben, ga dan naar de volgende website.

BAS-Voetbal

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
© 2023 Protestantse Gemeente Biddinghuizen - Realisatie: Sybit | Software op Maat

Realisatie: Sybit - Software op Maat